Invent

Recruiter pur sang


Sharon Timmerman - Sharon Recruitment & Interim

 

Al direct sinds mijn opleiding zette ik mijn eerste stappen in de wereld van de Arbeidsbemiddeling. Begonnen als stagiaire op een Uitzendbureau groeide ik al snel uit tot een ervaren senior Intercedente die (bij afwezigheid van een vestigingsmanager) zelfstandig een grote vestiging met een zeer diverse klantenportefeuille runde. 


 

Hierna maakte ik de stap naar een gespecialiseerd bureau om als Consulent binnen het Bank -en Verzekeringswezen ervaren specialisten of commerciële kandidaten te vinden. Hier leerde ik nog meer het belang van een goed verzorgd proces en de noodzaak om te allen tijde de behoefte en ambities van de opdrachtgever te matchen met kunde en kwaliteiten van de professionele kandidaat.


 

Na een leerzame uitstap in business development, keerde ik, ondanks de Internationale uitdaging binnen EMEA, toch terug in de Arbeidsbemiddeling. Dit keer als manager van een specialistisch uitzendbureau in het hogere segment. Het ging om het uitbouwen van een nieuwe vestiging, het vergroten en verstevigen van het klantenbestand en het vasthouden van rendement ten tijde van de bekende krimp die aanving in 2008. Kwalitatief hoogstaande dienstverlening, bergen creativiteit en buitengewoon veel doorzettingsvermogen waren vooral nodig om deze opdracht goed te vervullen.


 

Hoewel de reis en mijn ontwikkelproces nog lang niet ten einde is, besloot ik om als zelfstandige verder te gaan. In de meest lastige markt startte ik mijn eigen recruitmentbureau. Initieel in de rol van Werving & Selectiebureau voor het vaste personeel van landelijke Uitzendbureaus en vervolgens nam de vraag toe om zowel als Corporate Recruiter op Interim basis ingezet te worden. Hiermee nam mijn bedrijf een enorme vlucht en zo kon ik mijn kennis en specialisatie verder positioneren.


 

Met de opgedane kennis van het recruitment proces aan zowel de bureau-als corporate kant, gecombineerd met mijn passie voor het vak en vooral het innovatieve en razendnieuwsgierige karakter maken dat ik mij heb ontwikkeld tot een allround Interim Recruiter met uitgebreide kennis op het online vlak : Social Media, Sourcing, Boolean Search, gecombineerd met de juiste content voor de juiste doelgroep.


 

Meer informatie of direct contact? Bel/mail naar: 06-33901988 of mail@sharonrecruitment.nl

Hopelijk tot snel!