Sharon op kantoor

Opdrachtgevers

Ik help je graag bij het oplossen van je recruitment vraagstuk! Zowel op interim basis als een eenmalige wervingsopdracht.

Trefwoorden die mij als Recruiter typeren zijn: corporate recruitment, werving & selectie, stakeholdersmanagement, procesoptimalisatie, projectmanagement binnen recruitment jobmarketing en arbeidscommunicatie.

Kortom, zoek je iemand die snel vacatures voor je kan invullen, het recruitment proces kan optimaliseren, een nieuw recruitment systeem kan implementeren of je zorgen dat je als organisatie het juiste en meest zichtbare visitekaartje hebt? Dan kom ik graag met je in contact over deze vraagstukken.

Jeroen Hoekstra at Lodiers & Partners

Sharon heeft in het voorjaar 2015 3 maanden als interim recruiter/ sourcing specialist in mijn team gewerkt. Ze heeft zich gericht op een aantal lastige vacatures binnen ManpowerGroup. Dat heeft ze succesvol gedaan. Naast haar recruitment en sourcing kwaliteiten is het ook gewoon een hele leuke collega om in het team te hebben. Dus als je een interim recruiter nodig hebt kan ik haar zeker aanbevelen.

Cornelis Verkuil at Webcare Today & Hetkanbeteronline.nl

Sharon is een ondernemende creatieve en meedenkende zelfstandige. Ze denkt verder dan alleen haar eigen portefeuille.Creatief en persoonlijk zijn de sleutel als het gaat om haar dienstverlening. Sharon bedankt!

Geert-Jan Dröge at Scaling companies

Ik ben met Sharon in contact gekomen bij het vinden van een nieuwe baan. Haar expertise, snelle terugkoppeling, kennis van de markt en de bedrijven waarmee ze werkt maken haar tot een uiterst bekwame recruiter en goed gesprekspartner.

Daniël van den Oever Salesmanager Holland Employment Experts

Met Sharon in contact gekomen via Arjan Hummel. Destijds zoekende naar een nieuwe job heeft ze mij overtuigd om kennis te maken met de Accord Groep. Haar gave om compententies en functieprofiel te verenigen is onderschijdend te noemen. Kansen creëren en benutten zit in haar genen. Vaak wordt beweerd door W&S bureaus dat ze ideale kandidaat en vacature matchen, Sharon maakt het waar!!