Over mij:

Even voorstellen. En met een nieuwe website is dat ook zinvol. Want niet klanten, maar mensen voelen zich geconnect met wie ik ben en pas daarná met wat ik doe. Van daaruit ontstaan de mooiste samenwerkingen met het beste resultaat!

Ik ben Sharon Timmerman: al meer dan 10 jaar ondernemer en ondernemend als zelfstandige binnen Recruitment. In 2009 gestart als zelfstandig Werving & Selectie bureau en vanaf 2015 vooral de focus op mijn rol als Interim Corporate Recruiter omdat ik vooral energie krijg van het werken mét mensen in plaats van voor mensen als bureau/verlengstuk van een recruitmentproces. Deze 2 rollen combineer ik graag.

Met een mix van enthousiasme, enorme drive en positieve energie zie ik overal kansen voor mijn vacatures én die van mijn opdrachtgevers. Maar het zijn mensen, waar ik ALTIJD kansen in zie.

Ik: nét 40, moeder van 2 kinderen (6 jaar en 2 jaar), geboren in het pitoreske Tegelen en inmiddels woonachtig op de mooie Veluwe te Ede. Buiten werktijd ben ik vooral moeder in de eerste plaats en hou ik daarnaast van de eenvoudige “free things in life”. Je kunt me dan ook gemakkelijk blij maken met een ochtendzonnetje, een kopje koffie en het buitenleven. Daarnaast lees en luister ik veel over persoonlijke ontwikkeling tijdens een wandeling of hardlopen, een fijne manier om even alle drukte van me af te schudden.

Ik ontmoet graag mensen die net als ik het leven aan het ontdekken zijn. Mensen die tussen, zichzelf doodwerken en het zich verliezen aan afleidingen in, aan het beseffen zijn dat er meer is dan jezelf te pletter werken (ookal hou ik van mijn werk). Zullen we eerst persoonlijk kennismaken en daarná dan zaken gaan doen?


Leuk dat je in ieder geval tot hier de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen, laten we snel met elkaar in contact komen!

Groeten,
Sharon. 

“Surround yourself only with people who are going to take you higher.”
― Oprah Winfrey

Sharon recruitment