Over Sharon Recruitment

Welkom op mijn nieuwe website, waar we niet alleen praten over wat we doen, maar vooral over wie we zijn en waarom we het zo graag doen! Ik ben Sharon Timmerman, al meer dan een decennium gepassioneerd ondernemer binnen de wereld van Recruitment. In 2009 zette ik mijn eerste stappen in de wervings- en selectiebranche, en tot op de dag van vandaag haal ik ontzettend veel voldoening uit het werken met mensen – zowel opdrachtgevers als sollicitanten.

Het begeleiden van een kandidaat naar een nieuwe en passende baan geeft mij niet alleen energie, maar vooral een enorme glimlach op mijn gezicht. En laten we eerlijk zijn, het echte geluk zit ‘m niet alleen in werken. Daarom is het vinden van werkplezier nog altijd dé belangrijkste reden om van baan te wisselen.

Dus laten we samen op ontdekkingsreis gaan, niet alleen om banen te vinden, maar vooral om gelukkige carrières te creëren!

“Surround yourself only with people who are going to take you higher.”

Jarenlange kennis

Hoe doe je dat en hoe trek je het juiste talent aan? Waarom zou ik jou hiervoor moeten inhuren? Ik beschik over jarenlange kennis door te werken binnen een grote diversiteit aan organisaties: groottes, branches, complexiteit van organisaties en dus ook verschillende culturen. Ik snap snel waar jouw doelgroep zit, welke vacaturetekst, woorden of functietitel daarbij past, wat jouw doelgroep belangrijk vindt in een nieuwe baan. Kortom, vanaf het wervingsproces, het ontwerpen van een goede vacaturetekst, tot het adverteren, het actief zoeken en de interviews  met geschikte kandidaten, je kunt mij hiervoor inzetten.

Zullen we kennismaken?

Hartelijke groet,
Sharon.

Sharon recruitment
× Hoe kan ik je helpen?