Over Sharon Recruitment

Even voorstellen. En met een nieuwe website is dat ook zinvol. Want niet klanten, maar mensen voelen zich geconnect met wie ik ben en pas daarná met wat ik doe. Van daaruit ontstaan de mooiste samenwerkingen met het beste resultaat!

Ik ben Sharon Timmerman: al meer dan 10 jaar ondernemer binnen Recruitment. In 2009 gestart met mijn Werving & Selectie agency en nog steeds veel plezier in het vak omdat ik dagelijks weer nieuwe energie krijg van het werken met mensen en de zoektocht naar de juiste kandidaat.

“Surround yourself only with people who are going to take you higher.”

Jarenlange kennis

Maar, hoe doe je dat dan? Waarom zou ik jou hiervoor moeten inhuren? Ik beschik over janelange kennis door te werken met een grote diversiteit aan organisaties, groottes, branches en dus ook functies en culturen. Ik snap waar jouw doelgroep zit, welke vacaturetekst of titel daarbij past, wat jouw doelgroep belangrijk vindt. Kortom, vanaf het wervingsproces doornemen of (her)inrichten, het ontwerpen van een goede vacaturetekst, tot het adverteren, het actief zoeken en de interviews  met geschikte kandidaten, je kunt mij hiervoor inzetten.

Zullen we alvast kennismaken?

Hartelijke groet,
Sharon.

Sharon recruitment
× Hoe kan ik je helpen?